RÓLUNK

Szerszám webáruház - a hely, ahol a férfiak otthon érezhetik magukat!

Választék, Minőség és az Áraink az érveink, nálunk nem csak szlogen. Cégünk több mint 30 éves piaci és szakmai tapasztalat alapján szolgája ki vásárlóit az Ipar minden területén.
Szaküzletünkben a vásárlók nem egy eszközt kapnak, hanem megoldást különböző műszaki problémákra. Valaki ipari felhasználásra keres szerszámot, van, aki az otthoni barkácskészletét bővítené.
Szakeladóink mindig a felhasználási területnek megfelelő eszközöket ajánlják a vásárlónak.
Mi nem a legolcsóbbak akarunk lenni a piacon, hanem a legjobb választás!
Arra törekszünk, hogy partnereink elégedetten távozzanak, és újra visszatérjenek.
Egy termék értékét nem az ára határozza meg, hanem a használhatósága.
A jó Munka receptje a hozzá értő Mester és a jó Szerszám.
szerszám áruház

CÉGÜNK BEMUTATÁSA

Megközelítőleg 10 000 elégedett ügyféllel vagyunk kapcsolatban, és a több mint 100 márkából, 40 000 terméket forgalmazunk.

A gépipar, az építőipar, a közúti- és a légi jármű szervizek, autógyárak, közüzemi szolgáltatók, műszaki oktatási központok és még számtalan szakmai vállalkozás vásárolhat nálunk a gyártási és szerelési munkáihoz szükséges szerszámokat. Elsődlegesen a szerszámkereskedelem területén vagyunk jelen a piacon. Kézi- gépi forgácsolószerszámokat, elektromos- és préslevegős kisgépeket, vágó- és csiszolószerszámokat, mérőeszközöket, munkavédelmi eszközöket és ipari segédanyagokat kínálunk vásárlóinknak.

Vállalkozásunk azt is fontosnak tartja, hogy támogassa a kecskeméti szakképző intézmények tevékenységét, annak érdekében, hogy az ipar bármely területén, profi, magas tudású mérnökök, szakemberek dolgozhassanak.

A Globtrade Kft. 1991. óta működik sikeresen Kecskeméten, mely egy tradicionális, magyar, családi vállalkozás. Első kereskedésünket, a Szerszámboltot egy garázsüzletben nyitottuk meg, Kecskeméten a Forradalom utcában.

1999-ben nyitottuk meg következő értékesítési pontunkat, az Ipari Szerszámüzletet, Kecskemét, Kadafalva-Heliport ipari parkjában.

2005-ben, a változó gazdasági viszonyok, és a növekvő vevői igények miatt a forradalom utcai Szerszámboltot áthelyeztük a Nyíri út 38/B-be, a Megyei Kórház és a Korona Patika közé.

2019-ben a két kereskedésünket egyesítettük 
Kecskemét, Kadafalva-Heliport ipari parkjában, ahol modern, ipari környezetben, megnövekedett árukészlettel tudjuk fogadni partnereinket.

Cégünk MSZ EN ISO 9001-2015 minőségirányítási rendszer szerint működik, mely igazolja az általunk forgalmazott termékek kiváló minőségét.

Kapcsolat

 

 

Ipari Szerszámüzlet
6000, Kecskemét-Kadafalva, Helioport-reptér

  • dummy 76/509-681; 76/470-305; 76/489-154; 70/366-2515; 70/369-4714 

  • dummy szerszamuzlet@gmail.com

Hírlevél

Copyright © 2017 GlobTrade Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu