RÓLUNK

Szerszám webáruház - a hely, ahol a férfiak otthon érezhetik magukat!

Cégünk bemutatását nem szeretnénk nagyon hosszúra nyújtani, hiszen a szavak helyett néha elég, ha csak a cselekedetek beszélnek helyettünk. Minden vásárlás más és más, ezt tekintjük igazi kihívásnak a munkánkkal kapcsolatban. Valaki a prémium minőséget keresi, van, aki az otthoni barkácskészletét szeretné feltölteni, vannak szakemberek, akik a munkájukhoz keresnek eszközöket - ez a változatosság az, ami napról napra motivál és ami arra sarkall bennünket, hogy fejlődni igenis érdemes. Minden egyes vásárlónkhoz rendkívül nagy szakmai izgatottsággal és kíváncsisággal fordulunk - szeretnénk számunkra megteremteni a minőségi vásárlás örömét. A minőségen túl nagyon fontos a gyors problémamegoldás, az empatikusság, a megnyerő kommunikáció és egy olyan szolgáltatás létrehozása és stabil működtetése, amely a szakemberek és az otthoni barkácskedvelő férfiak számára egyaránt hasznos lehet.
szerszám áruház

CÉGÜNK BEMUTATÁSA

Megközelítőleg 10 000 elégedett ügyféllel vagyunk kapcsolatban, és a több mint 100 márkából, 40 000 terméket forgalmazunk.

A gépipar, az építőipar, a közúti- és a légi jármű szervizek, autógyárak, közüzemi szolgáltatók, műszaki oktatási központok és még számtalan szakmai vállalkozás vásárolhat nálunk a gyártási és szerelési munkáihoz szükséges szerszámokat. Elsődlegesen a szerszámkereskedelem területén vagyunk jelen a piacon. Kézi- gépi forgácsolószerszámokat, elektromos- és préslevegős kisgépeket, vágó- és csiszolószerszámokat, mérőeszközöket, munkavédelmi eszközöket és ipari segédanyagokat kínálunk vásárlóinknak.

Vállalkozásunk azt is fontosnak tartja, hogy támogassa a kecskeméti szakképző intézmények tevékenységét, annak érdekében, hogy az ipar bármely területén, profi, magas tudású mérnökök, szakemberek dolgozhassanak.

A Globtrade Kft. 1991. óta működik sikeresen Kecskeméten, mely egy tradicionális, magyar, családi vállalkozás. Első kereskedésünket, a Szerszámboltot egy garázsüzletben nyitottuk meg, Kecskeméten a Forradalom utcában.

1999-ben nyitottuk meg következő értékesítési pontunkat, az Ipari Szerszámüzletet, Kecskemét, Kadafalva-Heliport ipari parkjában.

2005-ben, a változó gazdasági viszonyok, és a növekvő vevői igények miatt a forradalom utcai Szerszámboltot áthelyeztük a Nyíri út 38/B-be, a Megyei Kórház és a Korona Patika közé.

2019-ben a két kereskedésünket egyesítettük 
Kecskemét, Kadafalva-Heliport ipari parkjában, ahol modern, ipari környezetben, megnövekedett árukészlettel tudjuk fogadni partnereinket.

Cégünk MSZ EN ISO 9001-2015 minőségirányítási rendszer szerint működik, mely igazolja az általunk forgalmazott termékek kiváló minőségét.

Kapcsolat

 

 

Ipari Szerszámüzlet
6000, Kecskemét-Kadafalva, Helioport-reptér

  • dummy 76/509-681; 76/470-305; 76/489-154; 70/366-2515; 70/369-4714 

  • dummy szerszamuzlet@gmail.com

Hírlevél

Copyright © 2017 GlobTrade Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu